Atlantic Hotel

Cím: 1081 Budapest Népszínház u. 55  (térkép, utcanézet lejjebb)

A ház és a szobák színvilága mediterrán hangulatú, a narancs, bézs meleg színei vidítják fel a vendégeket. Szobáink többsége külön előtérből nyílik, lehetőséget biztosítva arra, hogy a szállodai élet ne zavarja a pihenni vágyókat. Szobáink alapterülete nagy, így kényelmesen elférnek benne vendégeink. A teljes körű kikapcsolódáshoz hozzájárul a minden szobában elhelyezett színes TV, hűtőszekrény, széf és telefon. A fürdőszobák zuhanykabinnal felszereltek, télen padlófűtés biztosítja a kellemes meleget. Kapcsolat, további információk: http://www.atlantichotel.hu


Budapest 8. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti szálloda, hotel vagy panzió utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a szálloda, hotel vagy panzió környékén van-e lehetőség parkolásra (8. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 8 kerületében a fenti szálloda, hotel vagy panzió (Atlantic Hotel) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 28, 28A, 37A, 37, 62
  • busz: 99, 217E
Térkép

A szálloda, hotel vagy panzió helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem