Szállodák, hotelek, panziók - Budapesten - 21. kerületiek listája

Kis Duna Apartman

Cím: 1213 Budapest, Hollandi út 47.  térképen / útvonal ide

Színvonalas apartmanunk Budapest, XXI. kerületében, Csepelen, a Kis-Duna mellett, a Csepeli Strand szomszédáságban, kertvárosi környezetben található! A fő út melletti kertes ház tetőterében, külön bejárattal, kerthasználattal egész évben kínál szálláslehetőséget. A Kis-Duna-i sétány ősfákkal övezett, romantikus természeti környezete a pihenni vágyók és a horgászok közkedvelt helye. A Kis-Duna és a Csepeli Strand 150 méternyi közelsége kellemes időtöltést kínál! Honlap: http://mediterranhaz.uw.hu


Budapest 21. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti szálloda, hotel vagy panzió utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 21. kerületi parkolók, parkolóházak között.

térképenútvonaltervezés ide

Budapest 21. kerületében a fenti szálloda, hotel vagy panzió (Kis Duna Apartman) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 71

A szálloda, hotel vagy panzió helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem