Hűtőszerelés Budapest


Szolgáltatások
Magasan képzett szakembereink már több mint 15 éves szakismerettel és tapasztalattal rendelkeznek. Folyamatosan követik a szakmai újdonságokat és alkalmazzák a napi gyakorlatban is. Ezért számukra nem okoz problémát bármilyen hibával találkoznak hűtőgép szereléssel kapcsolatban. Hűtőgép szerelővel történő telefonos megbeszélés során Ön elmondja a hiba jelenséget és kap egy pontos tájékoztatást a hűtőgép javítás várható költségeiről.
Hűtők, fagyasztók, szerelése Budapesten. Ipari, kereskedelmi és lakossági hűtőgép javítás akár még a mai napon. Gyors ingyenes kiszállással.
Hűtő szerelő szakembereink gyors megoldást garantálnak problémájára! Hűtőgép szerelő rövid határidővel, telefonos egyeztetés után lehetőség szerint 2 órán belül házhoz mennek a javítást még aznap elvégzik. Az elvégzett munkáinkra garanciát vállalunk.
Hűtőgépe nem hűt? Nem működik megfelelően? Sürgős segítségre van szüksége?
Árképzésünk kedvező, hűtőgép szervízünk fix áron végzi a hűtőszekrények, fagyasztók, ipari hűtők javítását. Kizárólag a munkadíjat és a beszerelt új alkatrész árát kel kifizetnie. Nem kérünk semmilyen plusz költséget.



Kapcsolat, további információk: https://hutoszer.hu

Térkép



 



Kapcsolat Adatvédelem