Fővárosi Önkormányzat Idősek otthona részlege

Cím: 1046 Budapest Csokonai u. 38.  (térkép, utcanézet lejjebb)

A Fővárosi Önkormányzat által fenntartott intézményekbe budapesti bejelentett lakcímmel rendelkezők nyújthatják be kérelmüket. Intézményünk, Újpest központjában található, de kívül esik a nagy forgalmú utcáktól. Többszintes, liftes, az idősek ellátására speciálisan átalakított épület. Közelben üzletek, piac, művelődési intézmények, templom található. Az épület formatervezett bútorokkal van berendezve. A 3-4 ágyas szobákhoz zuhany, WC és gardrób tartozik. Minden szobában van TV, hűtő és telefon. Emeletenként káddal felszerelt fürdőszoba található. A társalgóban színes TV, videó, pianínó és könyvtár segíti a szabadidő kellemes eltöltését, és ezt a célt szolgálja a télikert is. Lakóink a belső kertben levegőzhetnek, pihenhetnek. Emeletenként teakonyha és mosó-vasaló helyiség található Telefon: 1/369-3781


Budapest 4. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti idősotthon utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 4. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 4 kerületében a fenti idősotthon (Fővárosi Önkormányzat Idősek otthona részlege) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 12, 14
  • busz: 12, 14, 30A, 30, 147, 220, 230
Térkép

Az idősotthon helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem