Fővárosi Önkormányzat Idősek otthona

Cím: 1071 Budapest Dózsa Gy. Út 82/B.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Az itt élők 2-4 ágyas szobákban laknak, a közös mosdók és fürdőszobák a folyosóról nyílnak. Női ellátottak az emeleten, a férfiak a földszinten kerülnek elhelyezésre.Házaspári elhelyezésre sajnos nincs lehetőségünk. Saját bútor, valamint háziállat behozatalára nincs lehetőség. Az intézményhez kert tartozik tavacskával dohányzó pavilonnal. Az intézmény épületen belüli közlekedése akadálymentes (lift áll rendelkezésre). Telefon: 1/322-6609


Budapest 7. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti idősotthon utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az idősotthon környékén van-e lehetőség parkolásra (7. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 7 kerületében a fenti idősotthon (Fővárosi Önkormányzat Idősek otthona) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • trolibusz: 70, 75, 79
  • busz: 30A, 30, 230
Térkép

Az idősotthon helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem