Ódry Árpád Művészotthon

Cím: 1062 Budapest Lendvay u. 13.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
A komfort nélküli szobákban lakók részére 7 darab közös fürdőszoba WC- vel, 9 darab közös WC áll rendelkezésre.
Betegszoba (3 ágyas) 2 darab
Apartman 5 darab (komfortos, gardróbos, előszobás szobák)
Az intézmény akadálymentesített, az épület, a kert, a három lakószint mozgásukban korlátozottak számára is jól használható.
Egyágyas komfortos szoba 4 darab
Az elhelyezés egy vagy két ágyas szobákban történik, valamint szükség esetén lehetőség van három ágyas betegszobai elhelyezésre is.
A lakók kényelmét a társasági életvitelre alkalmas közös helyiségek, étterem, társalgók, könyvtár szolgálja. A társalgóban található zongora, társasjátékok, elektronikus szórakoztató berendezések, különböző zenei lemezek, CD-lemezek, magnó kazetták, régi magyar filmek videokazettái segítik a szabadidő hasznos eltöltését. A házban található nyilvános telefonkészülék tovább növeli az itt lakók komfortérzetét, a hozzátartozókkal való kapcsolattartást megkönnyíti.
A szobák az Otthon saját stílbútoraival vannak berendezve, de lehetőséget biztosítunk a meglévő kedvenc bútordarabok, berendezési tárgyak elhelyezésére is.
Két ágyas komfort nélküli szoba 3 darab
Az 1900-as évek elején épült patinás villaépületben 35 lakószoba került kialakításra.
A biztonságot erősíti a kialakított korszerű biztonságtechnikai berendezés.
Komfort nélküli egyágyas szoba 10 darab
Két ágyas komfortos szoba 11 darab

Telefonszám: (1)3-314-315


Budapest 6. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti idősotthon utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az idősotthon környékén van-e lehetőség parkolásra (6. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 6 kerületében a fenti idősotthon (Ódry Árpád Művészotthon) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M1 (kisföldalatti, sárga metró)
  • busz: 105
  • trolibusz: 72
Térkép

Az idősotthon helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem