Normafa Idősek Otthona

Cím: 1121. Budapest, Normafa út 50.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
saját rendelőnkben a kihelyezett háziorvosi felügyelet
Számunkra természetes, hogy kényelme és egészsége érdekében a ház uszodája, szaunája, kondicionáló szobája és a gyógytornász is rendelkezésére áll.
Reprezentatív éttermünkben napi négyszeri étkezést biztosítunk a saját konyhánkban készült friss ételekből (az arra rászorulókat természetesen saját szobájukban szolgáljuk ki). Dietetikus szakember gondoskodik arról, hogy a legjobb minőségű, egészséges, ugyanakkor ízletes ételek kerüljenek az asztalra. Ha Ön vegetáriánus, vagy betegség miatt különleges étrendet igényel, az sem jelent számunkra gondot. Háromféle menüsorunk normál, cukros és diétás ételeket kínál lakóink számára.
a betegszoba
szükség szerint rendelőintézetbe, kórházba szállítjuk lakóinkat az intézmény költségére saját gépkocsinkkal
Színháztermünkben gazdag kulturális programmal várjuk. Ha színház-, mozi- vagy koncertjegyet szeretne rendelni, ebben is segítségére vagyunk.
a 24 órás nővérszolgálat, továbbá, hogy
A lakrész takarításáról, mosásról, vasalásról külön személyzet gondoskodik.
Lakóink mentális foglalkoztatásáról képzett mentálhigiénés munkatársaink gondoskodnak.

A tulajdonos Ingatlanbank Zrt. a működtetés és fenntartás területén szerzett széles körű tapasztalataira támaszkodva, gondos mérlegelés után vásárolta meg Budapest egyik legszebb környezetében, a XII. kerületben a Normafa út 50. szám alatti ingatlant, az egykori Agro Hotel épületét. A jogszabályi elvárásoknak megfelelően úgy alakította át az egykori szállodaépületet, hogy abban lakói exkluzív környezetben, gondos orvosi felügyelet mellett a legnagyobb kényelemben és biztonságban élhessenek. Kapcsolat, további információk: http://www.normafaotthon.hu

BKV megállók

Budapest 12 kerületében a fenti idősotthon (Normafa Idősek Otthona) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 21A, 21
Térkép

Az idősotthon helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem