Bp. XVIII. ker. Önkormányzat Szociális Szolgáltató Intézmény Somogyi László Gondozóháza

Cím: 1181 Budapest Kondor Béla sétány 17.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
A Gondozóház biztosítja az ágyneműt és annak cseréjét, valamint a tisztálkodáshoz szükséges anyagokat, eszközöket. A Gondozóház dolgozói látják el a szobák és közös helyiségek takarítását.
24 órás nővérszolgálat keretében folyamatos felügyelet, egészségügyi ellátás (gyógyszeradagolás stb.), szükség szerinti ápolás, hetente orvosi vizsgálat keretében az ellátást igénybe vevő egészségi állapotának folyamatos ellenőrzése, egészségügyi tanácsadás, az orvos által elrendelt vizsgálat elvégzése - és ha az intézmény keretei között megoldható -, gyógykezelése, szükség esetén orvosi ügyeleti, szakorvosi, kórházi ellátásához való hozzájutás.
A házban működő idősek klubja meglévő eszközeivel (TV, rádió, újságok, könyvek stb.) biztosítja a szabadidő kulturált eltöltésének feltételeit, aktivitást segítő fizikai tevékenységeket (séta, sport, fekvőbetegek levegőztetése, stb.), szórakoztató tevékenységeket (pl. előadások, felolvasás, rádióhallgatás, tévénézés, társasjátékok, zenehallgatás stb.), kulturális tevékenységeket (pl. rendezvények, ünnepségek, névnapok, színház-, mozi-, kiállítás látogatások, kirándulások stb.).
Az ellátást igénybe vevő a saját ruházatát és textíliáját használhatja. A ruházat tisztításáról az intézmény gondoskodik.
Az ellátottak reggeli, ebéd, vacsora étkezésben részesülnek.

Telefonszám: 297-3373


Budapest 18. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti idősotthon utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 18. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 18 kerületében a fenti idősotthon (Bp. XVIII. ker. Önkormányzat Szociális Szolgáltató Intézmény Somogyi László Gondozóháza) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 136E, 194M, 236, 236A
Térkép

Az idősotthon helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem