Bp. XXIII. ker. Önkormányzat Eü. és Szoc. Int. Gondozó Szolgálata

Cím: 1238 Budapest Grassalkovich út 130.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
A házi segítségnyújtás a gondozottak saját otthonában, önálló életvitelének fenntartása érdekében saját szükségleteinek figyelembe vételével nyújtott gondoskodás.
Gondozóház. Átmeneti elhelyezés azon időskorúaknak, valamint azon 18. életévüket betöltött beteg személyek számára, akik önmagukról betegségük miatt vagy más okból otthonukban ideiglenesen nem képesek gondoskodni.
Időskorúak nappali ellátása. A saját otthonukban élő időseket várja az idősek klubja, ahol tapasztalt gondozók szervezésével rendszeres napi programokon kívül sokszínű, a korosztálynak megfelelő aktív programokat biztosítunk.
A szociális étkeztetés célja, hogy napi egyszer meleg ételt biztosítson azon rászorulók (életkoruk, betegségük és szociális helyzetük miatt) számára, akik önmaguk részére tartósan vagy átmenetileg nem tudják ezt megtenni.
Jelzőrendszeres házi segítségnyújtás. A készülék 24 órás felügyeletet biztosít, ott tartózkodás nélkül.

Telefonszám: 286-0263 Honlap: http://www.szgyi23.hu

BKV megállók

Budapest 23 kerületében a fenti idősotthon (Bp. XXIII. ker. Önkormányzat Eü. és Szoc. Int. Gondozó Szolgálata) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 66, 66B, 66E, 135, 166
  • hév: H6
Térkép

Az idősotthon helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem