Időskorúak Átmeneti Gondozóháza

Cím: 1051 Budapest, Nádor u. 6. III. em.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Telefonszám: 317-2910 A 24 órás felügyeletet biztosító Gondozóház önellátásra részben képes, elsősorban gondozási szükségleteket igénylő személyek számára nyújt átmeneti jelleggel otthont 1 évi időtartamra, mely indokolt esetben további 1 évre meghosszabbítható. Ellátásunkban – az ápolási-gondozási feladatok és lelki egészségvédelem mellett – négyszeri étkezést (igény szerint diétát), fodrászt-pedikűröst (heti 1 alkalommal), gyógytornászt (heti 2 alkalommal) és hitéleti tevékenység lehetőségét (havonta 1 alkalommal, illetve igény szerint) biztosítunk lakóink számára, hogy életüket, mindennapjaikat nem csak nyugalomban és biztonságban, de hasznosan is tölthessék.


Budapest 5. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti idősotthon utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az idősotthon környékén van-e lehetőség parkolásra (5. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 5 kerületében a fenti idősotthon (Időskorúak Átmeneti Gondozóháza) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 2M, 2
  • busz: 15, 105, 115, 178
Térkép

Az idősotthon helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem