NN biztosító iroda - Bajai iroda

Cím: 6500 Baja, Szegedi út 9.  (térkép lent)


Szolgáltatások
A magyarországi NN Biztosító Zrt. az NN Csoport (NN Group N V.) tagja. Az NN Csoport jelenleg 18 országban van jelen, mindenütt erős piaci pozícióban. Több mint 14 000 munkatársával a vállalatcsoport célja az, hogy magas színvonalú termékeket és szolgáltatásokat nyújtson 17 millió ügyfelének.
Nyugdíjbiztosítás - A nyugdíjbiztosítások a nyugdíjcélok elérésben segítenek. Mindenki megérdemli a nyugodt, biztos nyugdíjas éveket a megszokott életszínvonal fenntartásával.
A 170 éves múltra visszatekintő NN Csoport gyökerei Hollandiába nyúlnak vissza, ahol évtizedeken keresztül elsősorban biztosításokkal foglalkozott a társaság.
Életbiztosítás - Mindenki eljátszott már a gondolattal, hogy mi történne akkor, ha hirtelen lebetegedne, kórházba kerülne vagy ugyanez a szeretteivel történne meg. A nem kívánatos események is ugyanúgy életünk részét képezik mint a jó dolgok, ezért fontos, hogy a váratlan negatív eseményekre is tudatosan tervezzünk. A jól megtervezett jövőterv megvalósításában biztonságot adhatnak az életbiztosítások és az ezekhez kapcsolható kiegészítő biztosítások.
Megtakarítás - Hosszú távú célokhoz vagy a gyermekek jövőjének megalapozásához alkalmas megtakarítási formák. Megtakarítások forintban és euró alapon is.
A Nationale-Nederlanden vállalat 1963-ban jött létre a két legnagyobb holland biztosító egyesülésével, és a vállalat ezen a néven lépett be többek között a magyar piacra is.

Telefonszám: 79/522-464

Térkép

A NN biztosító iroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem