NN biztosító iroda - Salgótarjáni iroda

Cím: 3100 Salgótarján, Mártírok út 1.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Megtakarítás - Hosszú távú célokhoz vagy a gyermekek jövőjének megalapozásához alkalmas megtakarítási formák. Megtakarítások forintban és euró alapon is.
A 170 éves múltra visszatekintő NN Csoport gyökerei Hollandiába nyúlnak vissza, ahol évtizedeken keresztül elsősorban biztosításokkal foglalkozott a társaság.
Életbiztosítás - Mindenki eljátszott már a gondolattal, hogy mi történne akkor, ha hirtelen lebetegedne, kórházba kerülne vagy ugyanez a szeretteivel történne meg. A nem kívánatos események is ugyanúgy életünk részét képezik mint a jó dolgok, ezért fontos, hogy a váratlan negatív eseményekre is tudatosan tervezzünk. A jól megtervezett jövőterv megvalósításában biztonságot adhatnak az életbiztosítások és az ezekhez kapcsolható kiegészítő biztosítások.
Az NN Csoport jelenleg 18 országban van jelen, mindenütt erős piaci pozícióban. Több mint 14 000 munkatársával a vállalatcsoport célja az, hogy magas színvonalú termékeket és szolgáltatásokat nyújtson 17 millió ügyfelének.
Nyugdíjbiztosítás - A nyugdíjbiztosítások a nyugdíjcélok elérésben segítenek. Mindenki megérdemli a nyugodt, biztos nyugdíjas éveket a megszokott életszínvonal fenntartásával.
A magyarországi NN Biztosító Zrt. az NN Csoport (NN Group N V.) tagja.
A Nationale-Nederlanden vállalat 1963-ban jött létre a két legnagyobb holland biztosító egyesülésével, és a vállalat ezen a néven lépett be többek között a magyar piacra is.

Telefonszám: 32/521-464

Térkép

A NN biztosító iroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem