GDN Ingatlanhálózat - Miskolc

Cím: 3525 Miskolc, Dayka Gábor u 13/A. fsz4.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
A GDN Ingatlanhálózat 2012 február 1-én kezdte meg működését a magyar piacon. Az eltelt idő alatt a piac meghatározó és formáló szereplőjévé vált.
Fontos számunkra, hogy mind az eladói, mind a vevői oldal gyorsan és megbízhatóan tudja az adásvételt a mi együttműködésünkkel lebonyolítani.
Franchise partnereink és munkatársaink jó része nemzetközi és hazai ingatlan irodáknál dolgozott. A sokrétű tapasztalatszerzés nagyban segített minket abban, hogy megtanuljuk: az ügyfélközpontúságnál semmi sem fontosabb.
A GDN az ingatlanközvetítés területén átfogó, mindenre kiterjedő szolgáltatást nyújt, a tanácsadástól a szerződéskötéssel záruló ingatlan értékesítésen át, akár egészen a költöztetésig.
Évről évre egyre több elégedett ügyfelünknek segítünk megoldani ingatlanügyeit. Hisszük, hogy ezt azon törekvésünknek köszönhetjük, hogy igyekszünk szolgáltatásainkhoz – ingatlanvásárlás, ingatlaneladás, hitelfelvétel vagy biztosításkötés – olyan értékeket hozzáadni, amely hatékonyabbá teszi ügyfeleink részére nyújtott segítségünket céljaik elérésében.
A GDN Ingatlanhálózat munkatársai számos hazai és külföldi partnerirodával állnak kapcsolatban, ezáltal képesek vagyunk több ingatlanpiaci résztvevőt is bevonni egy-egy ingatlan értékesítésébe.
Folyamatos képzéseink és oktatásaink teszik kollégáinkat naprakésszé az ingatlanpiacon.



Telefonszám: +36 30 950 0290 Kapcsolat, további információk: http://www.gdn-ingatlan.hu

Térkép

Az ingatlaniroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem