Duna House

Cím: 1011 Budapest, Mária tér 5.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Bérelne ingatlant?
Ingatlant vásárolna?
Újépítésű ingatlan
Bérbe adna?
Hálózatunk eredményessége töretlen, évről évre egyre több elégedett ügyfelünknek segítünk megoldani ingatlanügyeit. Hisszük, hogy ezt azon törekvésünknek köszönhetjük, hogy igyekszünk szolgáltatásainkhoz – ingatlanvásárlás, ingatlaneladás, hitelfelvétel vagy biztosításkötés – olyan értékeket hozzáadni, amely hatékonyabbá teszi ügyfeleink részére nyújtott segítségünket céljaik elérésében.
Eladná ingatlanát?
Értékbecslés - ingatlan értékbecslési szolgáltatás tapasztalt szakemberekkel
Ingatlankezelés
Energetikai tanúsítvány - Az energetikai tanúsítvány egy magánokirat, mely az ingatlan energia fogyasztásáról ad bővebb tájékoztatást. A fogyasztás mértéke fogja meghatározni az ingatlan besorolását, kategóriáját.



Telefonszám: Tel.:36 20 669203236 20 6692032


Budapest 1. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti ingatlaniroda utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az ingatlaniroda környékén van-e lehetőség parkolásra (1. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 1 kerületében a fenti ingatlaniroda (Duna House) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M2 (piros metró)
  • busz: 11, 39, 111
Térkép

Az ingatlaniroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem