Óhegy Ingatlaniroda

Cím: 1104 BUDAPEST, MÁDI UTCA 122.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Legyen szó ingatlan vásárlásról vagy eladásról, egyesek igencsak ódzkodnak az ezekkel kapcsolatos teendőktől. Sajnos gyakran lehet hallani rossz üzletekről, problémás ügyintézésekről, így nem csoda, hogy többen is aggódnak egy ilyen helyzetben. Amennyiben Önnek is vannak félelmei, és nem szeretne csalódni ingatlan vásárláskor, eladáskor, bízza magát ingatlanirodánkra! Ingatlanirodánkkal nem érhetik kellemetlen élmények, tapasztalatok. Profi csapatunk mindent megtesz annak érdekében, hogy az ingatlan eladás vagy vásárlás a lehető leggördülékenyebb formában megtörténjen. Segítünk megtalálni álom otthonát, velünk nem jelenthet kihívást feltérképezni az ingatlanpiacot. Szolgáltatásunk rugalmas, ügyfélközpontú, garantáljuk, hogy minden szempontból elégedett lesz irodánkkal. Kapcsolat, további információk: https://www.ohegyingatlan.hu


Budapest 10. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti ingatlaniroda utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 10. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 10 kerületében a fenti ingatlaniroda (Óhegy Ingatlaniroda) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 85, 85E, 95, 185, 195
Térkép

Az ingatlaniroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem