GDN Ingatlanhálózat - Belváros

Cím: 1075 Budapest, Wesselényi utca 35.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
A GDN Ingatlanhálózat 2012 február 1-én kezdte meg működését a magyar piacon. Az eltelt idő alatt a piac meghatározó és formáló szereplőjévé vált.
Fontos számunkra, hogy mind az eladói, mind a vevői oldal gyorsan és megbízhatóan tudja az adásvételt a mi együttműködésünkkel lebonyolítani.
A GDN Ingatlanhálózat munkatársai számos hazai és külföldi partnerirodával állnak kapcsolatban, ezáltal képesek vagyunk több ingatlanpiaci résztvevőt is bevonni egy-egy ingatlan értékesítésébe.
A GDN az ingatlanközvetítés területén átfogó, mindenre kiterjedő szolgáltatást nyújt, a tanácsadástól a szerződéskötéssel záruló ingatlan értékesítésen át, akár egészen a költöztetésig.
Franchise partnereink és munkatársaink jó része nemzetközi és hazai ingatlan irodáknál dolgozott. A sokrétű tapasztalatszerzés nagyban segített minket abban, hogy megtanuljuk: az ügyfélközpontúságnál semmi sem fontosabb.
Folyamatos képzéseink és oktatásaink teszik kollégáinkat naprakésszé az ingatlanpiacon.
Évről évre egyre több elégedett ügyfelünknek segítünk megoldani ingatlanügyeit. Hisszük, hogy ezt azon törekvésünknek köszönhetjük, hogy igyekszünk szolgáltatásainkhoz – ingatlanvásárlás, ingatlaneladás, hitelfelvétel vagy biztosításkötés – olyan értékeket hozzáadni, amely hatékonyabbá teszi ügyfeleink részére nyújtott segítségünket céljaik elérésében.



Telefonszám: +36 1 783 2515 Kapcsolat, további információk: http://www.gdn-ingatlan.hu


Budapest 7. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti ingatlaniroda utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az ingatlaniroda környékén van-e lehetőség parkolásra (7. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 7 kerületében a fenti ingatlaniroda (GDN Ingatlanhálózat - Belváros) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • trolibusz: 74
  • villamos: 4, 6
Térkép

Az ingatlaniroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem