Amerikai Alapítványi Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Szakközépiskola

Cím: 1075 Budapest, Wesselényi u. 44.  (térkép lent) útvonal ide

Ellátott feladatok: 4 évfolyamos gimnáziumi nevelés-oktatás szakközépiskolai nevelés-oktatás (kizárólag szakmai oktatás - 2016.09.01-től felmenő rendszerben) óvodai nevelés általános iskolai nevelés-oktatás (felső tagozat) általános iskolai nevelés-oktatás (alsó tagozat) bölcsődei ellátás szakközépiskolai nevelés-oktatás (9-11. évfolyam)


Budapest 7. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti általános iskola utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az általános iskola környékén van-e lehetőség parkolásra (7. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 7 kerületében a fenti általános iskola (Amerikai Alapítványi Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Szakközépiskola) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 4, 6
  • trolibusz: 74
Térkép

Az általános iskola helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):Kapcsolat | Adatvédelem