Újbudai Bocskai István Általános Iskola

Cím: 1113 Budapest, Bocskai u. 47-49.  (térkép lent)

Iskolánk barátságos légkörét, családias hangulatát a szülő-pedagógus-tanuló jó kapcsolata határozza meg, melyet tovább erősítenek rendezvényeink, hagyománnyá vált iskolai szintű programjaink Mind a szülők, mind a pedagógusok körében számos volt Bocskais diák van. Felkészült és sokoldalú pedagógusainkat a jól felszerelt tantermek mellett a 24-27 fős osztálylétszámok is segítik. A tantárgyak közül kiemelt hangsúlyt kap a matematika, a magyar nyelv, valamint az angol nyelv oktatása. Kapcsolat, további információk: http://www.bocskai11.hu


Budapest 11. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti általános iskola utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az általános iskola környékén van-e lehetőség parkolásra (11. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 11 kerületében a fenti általános iskola (Újbudai Bocskai István Általános Iskola) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 53, 150B, 150, 154, 212B, 212A, 212
Térkép

Az általános iskola helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
Munkaszüneti napok 2023-ban
Kapcsolat Adatvédelem