Erzsébetvárosi Kéttannyelvű Általános Iskola, Szakgimnázium és Szakközépiskola

Cím: 1073 Budapest, Kertész u. 30.  (térkép lent) útvonal ide

általános iskolai nevelés-oktatás (felső tagozat) szakközépiskolai nevelés-oktatás (2016.09.01-től kifutó rendszerben) szakgimnáziumi nevelés-oktatás (9-12. évfolyam) általános iskolai nevelés-oktatás (alsó tagozat) szakgimnáziumi nevelés-oktatás (kizárólag szakképzési évfolyamok) Honlap: http://www.erzsebetvarosiiskola.hu


Budapest 7. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti általános iskola utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az általános iskola környékén van-e lehetőség parkolásra (7. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 7 kerületében a fenti általános iskola (Erzsébetvárosi Kéttannyelvű Általános Iskola, Szakgimnázium és Szakközépiskola) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 4, 6
  • trolibusz: 74
Térkép

Az általános iskola helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):Kapcsolat | Adatvédelem