Óbudai Harrer Pál Általános Iskola

Cím: 1033 Budapest, Harrer Pál u. 7  (térkép, utcanézet lejjebb)

Tudom, fontos döntés előtt állnak. Hiszen az első tanítónéni, az első osztályközösség meghatározó lehet majd gyermekük számára. Az általános iskolában szerzett tudásnak és közösségi élményeknek kell majd erős alapot nyújtani a további tanulmányaihoz és az életben való helytállásukhoz. A felelősségteljes döntésben szeretnénk a beiratkozás előtti hónapoktól segíteni Önöknek, minél több információval és személyes élményszerzési lehetőséggel. Honlapunkon megtalálják iskolánk pedagógiai programját, tanulmányi versenyeken elért eredményeit, kiemelt területeinket, nemzetközi programjainkat, amelyek segíthetnek a Harrer elhelyezésében Óbuda általános iskolái között. Nyílt napjainkon a bemutató órákon tanítás közben betekinthetnek leendő elsős pedagógusaink munkájába. A gyermekek pedig szórakoztató iskolalátogató foglalkozásokon ismerkedhetnek a tanítónénikkel és a 'harreres' hangulattal. Kapcsolat, további információk: http://www.harrersuli.hu


Budapest 3. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti általános iskola utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az általános iskola környékén van-e lehetőség parkolásra (3. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 3 kerületében a fenti általános iskola (Óbudai Harrer Pál Általános Iskola) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 9, 34, 106, 111, 118, 134, 226
Térkép

Az általános iskola helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem