Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium

Cím: 1165 Budapest Táncsics u. 7-9.  (térkép, utcanézet lejjebb)

1986-ban az iskola vezetése elhatározta, hogy nevet ad a Táncsics utcai iskolának. Pályázatot írtak ki a névválasztásra, és a közvélemény-kutatásban elsöprő többséggel Táncsics Mihály győzött. 1990. március 14-én megtartott névadó ünnepség után a tanévnyitón 1990. augusztus 31-én - avatták fel Törley Mária szobrászművész Táncsics Mihályról készített szobrát, mely akkori diákunk, Gergely Csaba és szüleinek adománya. A szobor azóta is dísze főbejáratunknak, és a Táncsics-nap méltó kezdeteként iskolánk diákjai minden évben megkoszorúzzák. Kapcsolat, további információk: http://www.tancsics16.hu


Budapest 16. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti általános iskola utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 16. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 16 kerületében a fenti általános iskola (Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 7G, 92A, 92, 176E, 276E
Térkép

Az általános iskola helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem