Tolnai Szent István Katolikus Gimnázium és Általános Iskola

Cím: 7130 Tolna, Bajcsy-Zsilinszky Endre utca 73.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
általános iskolai nevelés-oktatás (alsó tagozat) - Az alsó tagozat az általános iskola első szakasza. Az iskola tagozatainak egységét az egymásra szervesen kapcsolódó, épülő tananyag biztosítja. A tanításban különösen fontos jelentőséget kap a tanulók életkori sajátosságainak figyelembevétele.
6 évfolyamos gimnáziumi nevelés-oktatás - A gimnázium olyan, középfokú oktatási intézménytípus, mely általános képzést nyújt, és a képzés érettségi vizsgával zárul. A gimnáziumok elsődleges feladata a tanulók felkészítése a későbbi felsőoktatási tanulmányaikra.
általános iskolai nevelés-oktatás (felső tagozat) - Az általános iskola Magyarországon az első lépcsője a kötelező jellegű oktatásnak. Az oktatás következő lépcsője a középfokú oktatás.
4 évfolyamos gimnáziumi nevelés-oktatás - A gimnázium olyan, középfokú oktatási intézménytípus, mely általános képzést nyújt, és a képzés érettségi vizsgával zárul. A gimnáziumok elsődleges feladata a tanulók felkészítése a későbbi felsőoktatási tanulmányaikra.Kapcsolat, további információk: http://www.tolnaigimi.hu

Térkép

Az általános iskola helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem