REGIO Játék Allee

Cím: 1117 Budapest Október Huszonharmadika utca 8.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Játékfegyver, kard
Party kellékek
Építőjáték
Ajándék
Iskolaszer
LEGO - A LEGO egy világszerte ismert építőjáték védjegyzett neve. Különlegessége, hogy az alkatrészekből szinte bármit meg lehet építeni, és egyazon rendszer elemeit képzik: minden egyes sorozat, újonnan megjelenő készlet – mérettől, formától, színtől és funkciótól függetlenül – kompatibilis a már megjelent készletekkel és alkatrészekkel.
Játékfigura - Egy igazán izgalmas szerepjáték nélkülözhetetlen elemei a játékfigurák! Legyen ez a kedvenc karakterről készült akciófigura vagy egy hétköznapi szereplő, esetleg állatok vagy különleges lények, a gyerekek imádják őket.
Zenélő játék, hangszer
Hisszük, hogy a játék a tanulás, a szocializálódás, a személyiség kibontakozásának és alakításának fontos eszköze, amely végigkíséri az embereket egy életen át.
Sportszer, labda
Autó, jármű
Társasjáték, kártya
Fajáték
Jelmez, kiegészítők
Baba, babakocsi
Gyerekruha, cipő
A gyerekek szeretete által hajtott célunk az, hogy minél több gyermeknek és szülőnek örömet okozva segítsünk megtalálni azokat a játékokat, melyek életre szóló élményeket okozva szőnek kapcsolatot velük. Nálunk a sikert az őszinte gyermekmosolyban mérik.
Strandjáték, medence
Playmobil- A Playmobil egy német játékcsalád figurákkal és egyéb kiegészítőkkel (épületek, járművek, állatok, stb.)
Szerepjáték - A gyerekkor fontos része a móka, a kacagás, a játék és a képzelőerő megélése. Ennek egy szuper módja a szerepjátékok, hiszen eközben nemcsak jól szórakoznak a gyerekek, hanem számos készségüket is fejlesztik.
Puzzle, kirakó
Plüss - Az egyik oka, amiért annyira élvezik a gyerekek a plüss maci, a plüss majom, a plüss nyuszi vagy más plüss állatok, mesefigurák társaságát, hogy ezek a lények a puszta jelenlétükkel biztonságérzetet adnak a kicsiknek. Nagyon gyakran ezek a bújós játékok segítik az elalvást vagy egyszerűen csak biztosítják a jó éjszakai alvást. A gyerekek szeretnek hozzájuk bújni, megölelni őket és ezáltal barátként, védelmezőként kezelik őket minden rossz ellen. Emellett pedig, szeretik őket nézni és jól érzik magukat körülöttük.
Diavetítő, diafilm
Könyv, kifestő
Vásárlási utalvány
Elem
Kreatív, fejlesztő



Kapcsolat, további információk: http://www.regiojatek.hu

A játékbolt az üzletközpont épületében található. Az Alle bevásárlóközpont parkolójában bizonyos összegű vásárlás felett ingyenesen lehet parkolni, részleteket a helyszíni kiírásokból lehet megtudni. Az ingyenes parkoláshoz szükséges a vásárlást igazoló blokk is, azzal lehet az információs pultnál vagy a parkolóirodában érvényesíteni. A bevásárlóközpont tömegközlekedéssel is megközelíthető villamossal, busszal vagy az M4-es metróval. Az Allee területén ingyenes WIFI is rendelkezésre áll az internetezéshez.

BKV megállók

Budapest 11 kerületében a fenti játékbolt (REGIO Játék Allee) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M4 (zöld metró)
  • villamos: 4, 17, 41, 47, 48, 56
  • busz: 33, 33A, 53, 58, 133E, 150B, 150, 153, 154, 212, 212B, 212A
Térkép

A játékbolt helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem