Játékboltok - Budapesten - 8. kerületiek listája

Fakopáncs Játékboltok

Cím: 1085 Budapest, Baross u. 46.  (térképen / útvonal ide)

Honlap: https://fakopancs.hu


Budapest 8. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti játékbolt utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a játékbolt környékén van-e lehetőség parkolásra (8. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.


térképenútvonaltervezés ide

Budapest 8. kerületében a fenti játékbolt (Fakopáncs Játékboltok) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 4, 6
  • busz: 9
  • trolibusz: 83

A 4-6 villamosnak van megállója a játékbolt közelében, de vegye figyelembe, hogy augusztus 21-től felújítás miatt a villamosok csak a Jászai Mari tér és a Corvin-negyed között közlekednek, a nagykörúti vonal többi részén villamospótló buszokkal lehet utazni.


A játékbolt helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


A legközelebbi munkaszüneti nap és hosszú hétvége
Kapcsolat | Adatvédelem