Játékvár Mammut 2

Cím: 1024 Budapest Lövőház u. 1-5.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Strandjáték, medence
Szerepjáték - A gyerekkor fontos része a móka, a kacagás, a játék és a képzelőerő megélése. Ennek egy szuper módja a szerepjátékok, hiszen eközben nemcsak jól szórakoznak a gyerekek, hanem számos készségüket is fejlesztik.
Fajáték
Bébijáték, kellék
Elektronikus játék
Játékfigura - Egy igazán izgalmas szerepjáték nélkülözhetetlen elemei a játékfigurák! Legyen ez a kedvenc karakterről készült akciófigura vagy egy hétköznapi szereplő, esetleg állatok vagy különleges lények, a gyerekek imádják őket.
Iskolaszer
Építőjáték
Játékfegyver, kard
Jelmez, kiegészítők
Kreatív, fejlesztő
Zenélő játék, hangszer
Baba, babakocsi
Gyerekruha, cipő
Elem
LEGO - A LEGO egy világszerte ismert építőjáték védjegyzett neve. Különlegessége, hogy az alkatrészekből szinte bármit meg lehet építeni, és egyazon rendszer elemeit képzik: minden egyes sorozat, újonnan megjelenő készlet – mérettől, formától, színtől és funkciótól függetlenül – kompatibilis a már megjelent készletekkel és alkatrészekkel.
Divat, ékszer, smink
Party kellékek
Ajándék
Puzzle, kirakó
Szabadtéri játék - Szülőként tudjuk, hogy a szabadban töltött idő milyen értékes a gyerekek számára. Mostanában azonban egyre nehezebb felvenni a versenyt a szobában tévézéssel vagy telefonozással, ezért érdemes alaposan körülnézni a kültéri játékok kínálatában.
Playmobil- A Playmobil egy német játékcsalád figurákkal és egyéb kiegészítőkkel (épületek, járművek, állatok, stb.)
Vásárlási utalvány
Könyv, kifestő
Plüss - Az egyik oka, amiért annyira élvezik a gyerekek a plüss maci, a plüss majom, a plüss nyuszi vagy más plüss állatok, mesefigurák társaságát, hogy ezek a lények a puszta jelenlétükkel biztonságérzetet adnak a kicsiknek. Nagyon gyakran ezek a bújós játékok segítik az elalvást vagy egyszerűen csak biztosítják a jó éjszakai alvást. A gyerekek szeretnek hozzájuk bújni, megölelni őket és ezáltal barátként, védelmezőként kezelik őket minden rossz ellen. Emellett pedig, szeretik őket nézni és jól érzik magukat körülöttük.
Sportszer, labda
Diavetítő, diafilm
Autó, jármű
Társasjáték, kártya



Üzleteinkben mindenki megtalálja az igényeinek és pénztárcájának legjobban megfelelő játékot. Folyamatos akciókkal és törzsvásárlói kedvezményekkel várjuk minden kedves vásárlónkat. Kapcsolat, további információk: http://www.jatekvar.com

A játékbolt az üzletközpont épületében található. A Mammut mélygarázsában és a parkolóházban 850 parkolóhelyet várja az autóval érkező látogatókat. A parkolóba bérlet is vásárolható. A Mammut I. és a Mammut II. parkoló garázsában elektromos töltőpont is a látogatók rendelkezésére áll elektromos járművük feltöltéséhez.

BKV megállók

Budapest 2 kerületében a fenti játékbolt (Játékvár Mammut 2) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M2 (piros metró)
  • villamos: 4, 6, 17
  • busz: 6, 22, 22A, 39, 60B, 91, 116, 128, 129, 149, 155, 156, 222
Térkép

A játékbolt helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem