Játéksziget Westend

Cím: 1062 Budapest Váci út 1-3.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Bébijáték
Kiegészítők babáknak
Logikai és memória játék
Sport játék
Jelmez
Játékautók, járművek
Tudományos és oktató játék
Puzzle és kirakó
Gyerekszoba, lakásfelszerelés
Könyv
Papíráru
Interaktív játékok
Plüssjátékok
Játék hangszerek
Fajátékok
Iskola, írószer
Kreatív, készségfejlesztő játék
Szenzoros ortopédiai szőnyeg
Fürdőszobai játék
Játékbaba
Party kellék
Építőjátékok, építőkockák
Strandjáték és medence
Kerti játékok
Játékfigura - Egy igazán izgalmas szerepjáték nélkülözhetetlen elemei a játékfigurák! Legyen ez a kedvenc karakterről készült akciófigura vagy egy hétköznapi szereplő, esetleg állatok vagy különleges lények, a gyerekek imádják őket.
Akciójáték
Távirányítós játékok
Szerepjáték - A gyerekkor fontos része a móka, a kacagás, a játék és a képzelőerő megélése. Ennek egy szuper módja a szerepjátékok, hiszen eközben nemcsak jól szórakoznak a gyerekek, hanem számos készségüket is fejlesztik.
Játékfegyver
Divat, ékszer, smink
LEGO - A LEGO egy világszerte ismert építőjáték védjegyzett neve. Különlegessége, hogy az alkatrészekből szinte bármit meg lehet építeni, és egyazon rendszer elemeit képzik: minden egyes sorozat, újonnan megjelenő készlet – mérettől, formától, színtől és funkciótól függetlenül – kompatibilis a már megjelent készletekkel és alkatrészekkel.
Társasjáték



Óriási játékválaszték várja az apró kezek érintését. Itt minden korosztály megtalálja a neki megfelelő játékot. A naprakész újdonságok mellett, a régi, jól ismert márkák is kibővített választékban találhatók meg a polcokon. Kapcsolat, további információk: http://www.jateksziget.hu

A játékbolt az üzletközpont épületében található. A Westend központi elhelyezkedésének köszönhetően könnyen megközelíthető autóval, tömegközlekedéssel és gyalog is. Megáll a közelében a 3-as metró, a 4-es és a 6-os villamosok, több busz, illetve a Nyugati Pályaudvar közelsége miatt vonatok is. A WestEnd City Center autóval érkező látogatói az 1500 férőhelyes, több szintes parkolóházban parkolhatnak. A parkolókártyát a behajtó sorompóknál lévő automatából kapják az autósok. Fizetni kizárólag a fizető automatáknál lehetséges. A fizető-automaták a bevásárlóközpont parkolók felé vezető kijáratainál találhatók.

BKV megállók

Budapest 6 kerületében a fenti játékbolt (Játéksziget Westend) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
  • trolibusz: 73, 76
  • busz: 26, 91, 191, 291
Térkép

A játékbolt helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem