Játékboltok - Budapesten - 13. kerületiek listája

Félkrajcár használt és új játékok boltja

Cím: 1136 Budapest Raoul Wallenberg utca 6.  térképen / útvonal ide

Választékunkban megtalálhatók Angliából és az Európai Unióból importált márkás játékok kedvező áron, a legnagyobb játékgyártók kiváló termékei, vannak filléres vagy csomagolás sérült játékaink, a bolti ár töredékért. Honlap: http://www.felkrajcar.hu


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti játékbolt utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a játékbolt környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

térképenútvonaltervezés ide

Budapest 13. kerületében a fenti játékbolt (Félkrajcár használt és új játékok boltja) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 4, 6
  • busz: 9, 15, 26, 91, 115, 191, 226, 291
  • trolibusz: 75, 76

A játékbolt helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem