REGIO Játék Corvin Plaza

Cím: 1083 Budapest, Futó u. 37-43.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Játékfigura - Egy igazán izgalmas szerepjáték nélkülözhetetlen elemei a játékfigurák! Legyen ez a kedvenc karakterről készült akciófigura vagy egy hétköznapi szereplő, esetleg állatok vagy különleges lények, a gyerekek imádják őket.
Sportszer, labda
Autó, jármű
Szerepjáték - A gyerekkor fontos része a móka, a kacagás, a játék és a képzelőerő megélése. Ennek egy szuper módja a szerepjátékok, hiszen eközben nemcsak jól szórakoznak a gyerekek, hanem számos készségüket is fejlesztik.
Fajáték
Vásárlási utalvány
Jelmez, kiegészítők
Építőjáték
POS
Elektronikus játék
Kreatív, fejlesztő
Diavetítő, diafilm
Baba, babakocsi
Elem
Gyerekruha, cipő
Zenélő játék, hangszer
Bébijáték, kellék
Iskolaszer
Party kellékek
Divat, ékszer, smink
Könyv, kifestő
Strandjáték, medence
Ajándék
Puzzle, kirakó
Playmobil- A Playmobil egy német játékcsalád figurákkal és egyéb kiegészítőkkel (épületek, járművek, állatok, stb.)



Üzleteinkben mindenki megtalálja az igényeinek és pénztárcájának legjobban megfelelő játékot. Folyamatos akciókkal és törzsvásárlói kedvezményekkel várjuk minden kedves vásárlónkat. Kapcsolat, további információk: http://www.jatekvar.com

A játékbolt az üzletközpont épületében található. A Corvin Plaza autóval érkező látogatói két szinten több mint 800 férőhelyes parkolót használhatnak. A parkolás hétvégéken valamint hétköznapokon az első órában ingyenes. A mélygarázst két útvonalon lehet megközelíteni, a Futó utca és a Vajdahunyad utca felől, melyből közvetlenül mozgólépcsővel vagy akár lifttel juthatnak fel a vásárlótérbe.

BKV megállók

Budapest 8 kerületében a fenti játékbolt (REGIO Játék Corvin Plaza) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
Térkép

A játékbolt helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem