REGIO Játék Duna Plaza

Cím: 1138 Budapest, Váci út 178.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Strandjáték, medence
Könyv, kifestő
Zenélő játék, hangszer
Vásárlási utalvány
Szerepjáték - A gyerekkor fontos része a móka, a kacagás, a játék és a képzelőerő megélése. Ennek egy szuper módja a szerepjátékok, hiszen eközben nemcsak jól szórakoznak a gyerekek, hanem számos készségüket is fejlesztik.
POS
Játékfegyver, kard
Plüss - Az egyik oka, amiért annyira élvezik a gyerekek a plüss maci, a plüss majom, a plüss nyuszi vagy más plüss állatok, mesefigurák társaságát, hogy ezek a lények a puszta jelenlétükkel biztonságérzetet adnak a kicsiknek. Nagyon gyakran ezek a bújós játékok segítik az elalvást vagy egyszerűen csak biztosítják a jó éjszakai alvást. A gyerekek szeretnek hozzájuk bújni, megölelni őket és ezáltal barátként, védelmezőként kezelik őket minden rossz ellen. Emellett pedig, szeretik őket nézni és jól érzik magukat körülöttük.
LEGO - A LEGO egy világszerte ismert építőjáték védjegyzett neve. Különlegessége, hogy az alkatrészekből szinte bármit meg lehet építeni, és egyazon rendszer elemeit képzik: minden egyes sorozat, újonnan megjelenő készlet – mérettől, formától, színtől és funkciótól függetlenül – kompatibilis a már megjelent készletekkel és alkatrészekkel.
Diavetítő, diafilm
Iskolaszer
Autó, jármű
Szabadtéri játék - Szülőként tudjuk, hogy a szabadban töltött idő milyen értékes a gyerekek számára. Mostanában azonban egyre nehezebb felvenni a versenyt a szobában tévézéssel vagy telefonozással, ezért érdemes alaposan körülnézni a kültéri játékok kínálatában.
Elem
Játékfigura - Egy igazán izgalmas szerepjáték nélkülözhetetlen elemei a játékfigurák! Legyen ez a kedvenc karakterről készült akciófigura vagy egy hétköznapi szereplő, esetleg állatok vagy különleges lények, a gyerekek imádják őket.
Gyerekruha, cipő
Építőjáték
Fajáték
Divat, ékszer, smink
Kreatív, fejlesztő
Party kellékek
Bébijáték, kellék
Jelmez, kiegészítők
Sportszer, labda
Társasjáték, kártya
Baba, babakocsi
Playmobil- A Playmobil egy német játékcsalád figurákkal és egyéb kiegészítőkkel (épületek, járművek, állatok, stb.)
Puzzle, kirakó
Elektronikus játék



Üzleteinkben mindenki megtalálja az igényeinek és pénztárcájának legjobban megfelelő játékot. Folyamatos akciókkal és törzsvásárlói kedvezményekkel várjuk minden kedves vásárlónkat. Kapcsolat, további információk: http://www.jatekvar.com

A játékbolt az üzletközpont épületében található. A Duna Plaza területén ingyenes WIFI rendszer működik, melynek segítségével ingyenesen lehet internetezni. A Duna Plazában a parkolás fizetős, illetve ingyenes lehet bizonyos szolgáltatások igénybevétele esetén. Ezekről a kivételekről a Duna Plaza honlapján lehet tájékozódni.

BKV megállók

Budapest 13 kerületében a fenti játékbolt (REGIO Játék Duna Plaza) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
  • busz: 15, 105, 210B, 210
Térkép

A játékbolt helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem