REGIO Játék Duna Plaza

Cím: 1138 Budapest, Váci út 178.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Elem
Társasjáték, kártya
Strandjáték, medence
Diavetítő, diafilm
Bébijáték, kellék
Autó, jármű
Fajáték
Könyv, kifestő
Zenélő játék, hangszer
Sportszer, labda
Játékfigura - Egy igazán izgalmas szerepjáték nélkülözhetetlen elemei a játékfigurák! Legyen ez a kedvenc karakterről készült akciófigura vagy egy hétköznapi szereplő, esetleg állatok vagy különleges lények, a gyerekek imádják őket.
Ajándék
LEGO - A LEGO egy világszerte ismert építőjáték védjegyzett neve. Különlegessége, hogy az alkatrészekből szinte bármit meg lehet építeni, és egyazon rendszer elemeit képzik: minden egyes sorozat, újonnan megjelenő készlet – mérettől, formától, színtől és funkciótól függetlenül – kompatibilis a már megjelent készletekkel és alkatrészekkel.
Kreatív, fejlesztő
Party kellékek
Jelmez, kiegészítők
Vásárlási utalvány
Puzzle, kirakó
POS
Játékfegyver, kard
Elektronikus játék
Építőjáték
Szabadtéri játék
Playmobil- A Playmobil egy német játékcsalád figurákkal és egyéb kiegészítőkkel (épületek, járművek, állatok, stb.)
Szerepjáték
Divat, ékszer, sminkÜzleteinkben mindenki megtalálja az igényeinek és pénztárcájának legjobban megfelelő játékot. Folyamatos akciókkal és törzsvásárlói kedvezményekkel várjuk minden kedves vásárlónkat. Kapcsolat, további információk: http://www.jatekvar.com

A játékbolt az üzletközpont épületében található. A Duna Plaza területén ingyenes WIFI rendszer működik, melynek segítségével ingyenesen lehet internetezni. A Duna Plazában a parkolás fizetős, illetve ingyenes lehet bizonyos szolgáltatások igénybevétele esetén. Ezekről a kivételekről a Duna Plaza honlapján lehet tájékozódni.

BKV megállók

Budapest 13 kerületében a fenti játékbolt (REGIO Játék Duna Plaza) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
  • busz: 15, 105, 210B, 210
Térkép

A játékbolt helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem