REGIO Játék Mammut II.

Cím: 1024 Budapest, Lövőház utca 2-6. Mammut II., 3. emelet  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Jelmez, kiegészítők
Könyv, kifestő
Plüss - Az egyik oka, amiért annyira élvezik a gyerekek a plüss maci, a plüss majom, a plüss nyuszi vagy más plüss állatok, mesefigurák társaságát, hogy ezek a lények a puszta jelenlétükkel biztonságérzetet adnak a kicsiknek. Nagyon gyakran ezek a bújós játékok segítik az elalvást vagy egyszerűen csak biztosítják a jó éjszakai alvást. A gyerekek szeretnek hozzájuk bújni, megölelni őket és ezáltal barátként, védelmezőként kezelik őket minden rossz ellen. Emellett pedig, szeretik őket nézni és jól érzik magukat körülöttük.
Hisszük, hogy a játék a tanulás, a szocializálódás, a személyiség kibontakozásának és alakításának fontos eszköze, amely végigkíséri az embereket egy életen át.
Divat, ékszer, smink
Zenélő játék, hangszer
Kreatív, fejlesztő
Gyerekruha, cipő
Szerepjáték - A gyerekkor fontos része a móka, a kacagás, a játék és a képzelőerő megélése. Ennek egy szuper módja a szerepjátékok, hiszen eközben nemcsak jól szórakoznak a gyerekek, hanem számos készségüket is fejlesztik.
Playmobil- A Playmobil egy német játékcsalád figurákkal és egyéb kiegészítőkkel (épületek, járművek, állatok, stb.)
LEGO - A LEGO egy világszerte ismert építőjáték védjegyzett neve. Különlegessége, hogy az alkatrészekből szinte bármit meg lehet építeni, és egyazon rendszer elemeit képzik: minden egyes sorozat, újonnan megjelenő készlet – mérettől, formától, színtől és funkciótól függetlenül – kompatibilis a már megjelent készletekkel és alkatrészekkel.
Társasjáték, kártya
Játékfegyver, kard
Szabadtéri játék
Sportszer, labda
Baba, babakocsi
Építőjáték
Puzzle, kirakó
Vásárlási utalvány
Játékfigura - Egy igazán izgalmas szerepjáték nélkülözhetetlen elemei a játékfigurák! Legyen ez a kedvenc karakterről készült akciófigura vagy egy hétköznapi szereplő, esetleg állatok vagy különleges lények, a gyerekek imádják őket.
Iskolaszer
Autó, jármű
Bébijáték, kellék
Party kellékek
Elem
Fajáték

Kapcsolat, további információk: http://www.regiojatek.hu

A játékbolt az üzletközpont épületében található. A Mammut mélygarázsában és a parkolóházban 850 parkolóhelyet várja az autóval érkező látogatókat. A parkolóba bérlet is vásárolható. A Mammut I. és a Mammut II. parkoló garázsában elektromos töltőpont is a látogatók rendelkezésére áll elektromos járművük feltöltéséhez.

BKV megállók

Budapest 2 kerületében a fenti játékbolt (REGIO Játék Mammut II.) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M2 (piros metró)
  • villamos: 4, 6, 17, 56A, 56, 59B, 59A, 59, 61B, 61
  • busz: 6, 16A, 16, 21, 21A, 22, 22A, 39, 56, 91, 102, 116, 128, 129, 139, 140A, 140, 149, 155, 156, 221, 222
Térkép

A játékbolt helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem