Liliput Játékország (ÁRKÁD Szeged)

Cím: 6724 Szeged, Londoni krt. 3.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
FIÚKNAK
LÁNYOKNAK
MÁRKÁK
LEGO - A LEGO egy világszerte ismert építőjáték védjegyzett neve. Különlegessége, hogy az alkatrészekből szinte bármit meg lehet építeni, és egyazon rendszer elemeit képzik: minden egyes sorozat, újonnan megjelenő készlet – mérettől, formától, színtől és funkciótól függetlenül – kompatibilis a már megjelent készletekkel és alkatrészekkel.
AKCIÓK
JÁTÉKOK
MESEHŐSÖK



Látogasson el Liliput Játékországba, ahol ajándék ötletekkel, népszerű márkákkal, folyamatosan bővülő termékválasztékkal és színvonalas kiszolgálással Önt és kedves családját. Törzsvásárlói programunkhoz és a Liliput szülinapi klubhoz már az első alkalommal csatlakozhat, hűségkártyájára gyűjtött pontjait pedig bármikor kedvezményre válthatja. Üzletünkben személyesen is átveheti online áruházunkban leadott megrendelését. További információk: http://www.liliputjatek.hu

A játékbolt az üzletközpont épületében található. Az ÁRKÁD Szeged mindössze 2 percre található a Mars téri buszpályaudvartól, 5 percre a belvárostól, és trolival is könnyedén megközelíthető. Az autóval érkező látogatók 1300 ingyenes parkolóhelyet vehetnek igénybe.

Térkép

A játékbolt helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem