Játékboltok - Budapesten - 16. kerületiek listája

Okosjáték Játékbolt és Webáruház

Cím: Budapest, XVI. kerület, Veres Péter út 99.  térképen / útvonal ide

Játékboltunk Budapesten található. A játék választékot évek alatt alakítottuk ki, mégpedig úgy, hogy kipróbáltuk és letesztel(tet)tük felnőttekkel és gyerekekkel az azóta általunk forgalmazott logikai játékokat, készségfejleszőt és képességfejlesztő játékokat. Olyan játékokat kínálunk, aminek valóban örülnek a gyerekek és felnőttek, hosszabb távon is kihasználható. Sok játék ki van bontva, ki is próbálható a játékboltban, ez tesz minket egyedivé. Honlap: http://www.okosjatek.hu


Budapest 16. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti játékbolt utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 16. kerületi parkolók, parkolóházak között.

térképenútvonaltervezés ide

Budapest 16. kerületében a fenti játékbolt (Okosjáték Játékbolt és Webáruház) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 44, 46, 92, 92A, 146, 176E, 276E

A játékbolt helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem