Galaxy Játékáruház - Újpest

Cím: 1138 Budapest, Váci út 201.  (térkép lent)


Szolgáltatások
Akciós játékok
Fiúknak
Import Játékok
Lányoknak
Bébi játékok
Mindenkinek
Film és játék figurákÚjpest városkapunál, a régi remiz épületében. A hely jellegéből adódóan hatalmas, hosszan elnyúló, játékoktól roskadozó polcokkal várjuk kedves vásárlóinkat. Kreatív játékok, hatalmas autó kínálat, bébi és lányka játékok, babák, a legújabb film és játékfigurák, Safari állatfigurák, és termékseztesen Hasbro, Mattel, Lego, Playmobil választék. Jó megközelíthetőség, legújabb sikerjátékok, gyűjtői kiadások, játékfegyverek és természetesen kedves kiszolgálás a hét minden napján. Újdonságok, akciók, törzsvásárlói porgrram.. Kapcsolat, további információk: https://www.galaxyjatekaruhaz.hu


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti játékbolt utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a játékbolt környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 13 kerületében a fenti játékbolt (Galaxy Játékáruház - Újpest) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 104A, 104, 122, 196, 204
Térkép

A játékbolt helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
Munkaszüneti napok 2022-ben

2022. november 12-től szünetelő posták listája
Kapcsolat Adatvédelem