Játéksziget - Hegyvidék Bevásárlóközpont

Cím: 1124 Budapest, Apor Vilmos tér 11-12.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Tudományos és oktató játék
Játékbaba
Jelmez
Szerepjáték - A gyerekkor fontos része a móka, a kacagás, a játék és a képzelőerő megélése. Ennek egy szuper módja a szerepjátékok, hiszen eközben nemcsak jól szórakoznak a gyerekek, hanem számos készségüket is fejlesztik.
Logikai és memória játék
Fajátékok
Plüssjátékok
Távirányítós játékok
Interaktív játékok
Kerti játékok
Playmobil játékok- A Playmobil egy német játékcsalád figurákkal és egyéb kiegészítőkkel (épületek, járművek, állatok, stb.)
Papíráru
Iskola, írószer
LEGO - A LEGO egy világszerte ismert építőjáték védjegyzett neve. Különlegessége, hogy az alkatrészekből szinte bármit meg lehet építeni, és egyazon rendszer elemeit képzik: minden egyes sorozat, újonnan megjelenő készlet – mérettől, formától, színtől és funkciótól függetlenül – kompatibilis a már megjelent készletekkel és alkatrészekkel.
Party kellék
Divat, ékszer, smink
Gyerekszoba, lakásfelszerelés
Bébijáték
Sport játék
Játékfigura - Egy igazán izgalmas szerepjáték nélkülözhetetlen elemei a játékfigurák! Legyen ez a kedvenc karakterről készült akciófigura vagy egy hétköznapi szereplő, esetleg állatok vagy különleges lények, a gyerekek imádják őket.
Szenzoros ortopédiai szőnyeg
Kreatív, készségfejlesztő játék
Játékfegyver
Akciójáték
Építőjátékok, építőkockák
Játékautók, járművek
Társasjáték
Játék hangszerek
Strandjáték és medence

Kapcsolat, további információk: https://jateksziget.hu


Budapest 12. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti játékbolt utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a játékbolt környékén van-e lehetőség parkolásra (12. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 12 kerületében a fenti játékbolt (Játéksziget - Hegyvidék Bevásárlóközpont) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 59B, 59A, 59
  • busz: 102, 105, 110, 112
Térkép

A játékbolt helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem