Játékvár EuroCenter

Cím: 1032 Budapest, Bécsi út 154.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Fajáték
Plüss - Az egyik oka, amiért annyira élvezik a gyerekek a plüss maci, a plüss majom, a plüss nyuszi vagy más plüss állatok, mesefigurák társaságát, hogy ezek a lények a puszta jelenlétükkel biztonságérzetet adnak a kicsiknek. Nagyon gyakran ezek a bújós játékok segítik az elalvást vagy egyszerűen csak biztosítják a jó éjszakai alvást. A gyerekek szeretnek hozzájuk bújni, megölelni őket és ezáltal barátként, védelmezőként kezelik őket minden rossz ellen. Emellett pedig, szeretik őket nézni és jól érzik magukat körülöttük.
Diavetítő, diafilm
Playmobil- A Playmobil egy német játékcsalád figurákkal és egyéb kiegészítőkkel (épületek, járművek, állatok, stb.)
Zenélő játék, hangszer
Könyv, kifestő
Társasjáték, kártya
LEGO - A LEGO egy világszerte ismert építőjáték védjegyzett neve. Különlegessége, hogy az alkatrészekből szinte bármit meg lehet építeni, és egyazon rendszer elemeit képzik: minden egyes sorozat, újonnan megjelenő készlet – mérettől, formától, színtől és funkciótól függetlenül – kompatibilis a már megjelent készletekkel és alkatrészekkel.
Vásárlási utalvány
Iskolaszer
Kreatív, fejlesztő
POS
Divat, ékszer, smink
Szerepjáték - A gyerekkor fontos része a móka, a kacagás, a játék és a képzelőerő megélése. Ennek egy szuper módja a szerepjátékok, hiszen eközben nemcsak jól szórakoznak a gyerekek, hanem számos készségüket is fejlesztik.
Baba, babakocsi
Elektronikus játék
Strandjáték, medence
Szabadtéri játék - Szülőként tudjuk, hogy a szabadban töltött idő milyen értékes a gyerekek számára. Mostanában azonban egyre nehezebb felvenni a versenyt a szobában tévézéssel vagy telefonozással, ezért érdemes alaposan körülnézni a kültéri játékok kínálatában.
Sportszer, labda
Építőjáték
Jelmez, kiegészítők
Autó, jármű
Játékfigura - Egy igazán izgalmas szerepjáték nélkülözhetetlen elemei a játékfigurák! Legyen ez a kedvenc karakterről készült akciófigura vagy egy hétköznapi szereplő, esetleg állatok vagy különleges lények, a gyerekek imádják őket.
Ajándék
Bébijáték, kellék



Üzleteinkben mindenki megtalálja az igényeinek és pénztárcájának legjobban megfelelő játékot. Folyamatos akciókkal és törzsvásárlói kedvezményekkel várjuk minden kedves vásárlónkat. Kapcsolat, további információk: http://jatekvar.hu

A játékbolt az üzletközpont épületében található. Az Eurocenter parkolójában 2019. március 5-től a parkolás csak az első három órában díjmentes. A három órát meghaladó parkolásért fizetni kell. Az Eurocenter területén ingyenesen elérhető wi-fi áll a vásárlók rendelkezésére.

BKV megállók

Budapest 3 kerületében a fenti játékbolt (Játékvár EuroCenter) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 1A, 1, 17, 19, 41
  • busz: 137, 160, 218, 237, 260
Térkép

A játékbolt helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem