REGIO Játék Csepel Plaza

Cím: 1211 Budapest, Rákóczi Ferenc u. 154-170.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Játékfigura - Egy igazán izgalmas szerepjáték nélkülözhetetlen elemei a játékfigurák! Legyen ez a kedvenc karakterről készült akciófigura vagy egy hétköznapi szereplő, esetleg állatok vagy különleges lények, a gyerekek imádják őket.
Vásárlási utalvány
Puzzle, kirakó
Fajáték
Játékfegyver, kard
Társasjáték, kártya
Iskolaszer
Sportszer, labda
Könyv, kifestő
Strandjáték, medence
Party kellékek
Kreatív, fejlesztő
Zenélő játék, hangszer
LEGO - A LEGO egy világszerte ismert építőjáték védjegyzett neve. Különlegessége, hogy az alkatrészekből szinte bármit meg lehet építeni, és egyazon rendszer elemeit képzik: minden egyes sorozat, újonnan megjelenő készlet – mérettől, formától, színtől és funkciótól függetlenül – kompatibilis a már megjelent készletekkel és alkatrészekkel.
Szabadtéri játék - Szülőként tudjuk, hogy a szabadban töltött idő milyen értékes a gyerekek számára. Mostanában azonban egyre nehezebb felvenni a versenyt a szobában tévézéssel vagy telefonozással, ezért érdemes alaposan körülnézni a kültéri játékok kínálatában.
Diavetítő, diafilm
Szerepjáték - A gyerekkor fontos része a móka, a kacagás, a játék és a képzelőerő megélése. Ennek egy szuper módja a szerepjátékok, hiszen eközben nemcsak jól szórakoznak a gyerekek, hanem számos készségüket is fejlesztik.
POS
Elem
Plüss - Az egyik oka, amiért annyira élvezik a gyerekek a plüss maci, a plüss majom, a plüss nyuszi vagy más plüss állatok, mesefigurák társaságát, hogy ezek a lények a puszta jelenlétükkel biztonságérzetet adnak a kicsiknek. Nagyon gyakran ezek a bújós játékok segítik az elalvást vagy egyszerűen csak biztosítják a jó éjszakai alvást. A gyerekek szeretnek hozzájuk bújni, megölelni őket és ezáltal barátként, védelmezőként kezelik őket minden rossz ellen. Emellett pedig, szeretik őket nézni és jól érzik magukat körülöttük.
Baba, babakocsi
Jelmez, kiegészítők
Ajándék
Bébijáték, kellék
Gyerekruha, cipőÜzleteinkben mindenki megtalálja az igényeinek és pénztárcájának legjobban megfelelő játékot. Folyamatos akciókkal és törzsvásárlói kedvezményekkel várjuk minden kedves vásárlónkat. Kapcsolat, további információk: http://jatekvar.hu


Budapest 21. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti játékbolt utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 21. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 21 kerületében a fenti játékbolt (REGIO Játék Csepel Plaza) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 35, 36, 38, 38A, 71, 138, 148, 151, 152, 159, 238, 278
  • hév: H7
Térkép

A játékbolt helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem