REGIO Játék

Cím: 1119 Budapest Nándorfejérvári út 23-25.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Baba, babakocsi
Zenélő játék, hangszer
Sportszer, labda
Party kellékek
Ajándék
Hisszük, hogy a játék a tanulás, a szocializálódás, a személyiség kibontakozásának és alakításának fontos eszköze, amely végigkíséri az embereket egy életen át.
Plüss
Kreatív, fejlesztő
Vásárlási utalvány
Iskolaszer
Társasjáték, kártya
A gyerekek szeretete által hajtott célunk az, hogy minél több gyermeknek és szülőnek örömet okozva segítsünk megtalálni azokat a játékokat, melyek életre szóló élményeket okozva szőnek kapcsolatot velük. Nálunk a sikert az őszinte gyermekmosolyban mérik.
Elem
LEGO - A LEGO egy világszerte ismert építőjáték védjegyzett neve. Különlegessége, hogy az alkatrészekből szinte bármit meg lehet építeni, és egyazon rendszer elemeit képzik: minden egyes sorozat, újonnan megjelenő készlet – mérettől, formától, színtől és funkciótól függetlenül – kompatibilis a már megjelent készletekkel és alkatrészekkel.
Divat, ékszer, smink
Fajáték
Játékfigura - Egy igazán izgalmas szerepjáték nélkülözhetetlen elemei a játékfigurák! Legyen ez a kedvenc karakterről készült akciófigura vagy egy hétköznapi szereplő, esetleg állatok vagy különleges lények, a gyerekek imádják őket.
Puzzle, kirakó
Könyv, kifestő
Bébijáték, kellék
Diavetítő, diafilm
Autó, jármű
Strandjáték, medence
Játékfegyver, kard
Jelmez, kiegészítők
Playmobil- A Playmobil egy német játékcsalád figurákkal és egyéb kiegészítőkkel (épületek, járművek, állatok, stb.)Kapcsolat, további információk: http://www.regiojatek.hu

BKV megállók

Budapest 11 kerületében a fenti játékbolt (REGIO Játék) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 1, 17, 41, 47, 48, 56, 61B
  • busz: 213
Térkép

A játékbolt helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem