REGIO Játék Campona

Cím: 1221 Budapest Nagytétényi út 37.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Bébijáték, kellék
Diavetítő, diafilm
Szerepjáték - A gyerekkor fontos része a móka, a kacagás, a játék és a képzelőerő megélése. Ennek egy szuper módja a szerepjátékok, hiszen eközben nemcsak jól szórakoznak a gyerekek, hanem számos készségüket is fejlesztik.
Elem
Iskolaszer
Sportszer, labda
Baba, babakocsi
Játékfigura - Egy igazán izgalmas szerepjáték nélkülözhetetlen elemei a játékfigurák! Legyen ez a kedvenc karakterről készült akciófigura vagy egy hétköznapi szereplő, esetleg állatok vagy különleges lények, a gyerekek imádják őket.
Kreatív, fejlesztő
LEGO - A LEGO egy világszerte ismert építőjáték védjegyzett neve. Különlegessége, hogy az alkatrészekből szinte bármit meg lehet építeni, és egyazon rendszer elemeit képzik: minden egyes sorozat, újonnan megjelenő készlet – mérettől, formától, színtől és funkciótól függetlenül – kompatibilis a már megjelent készletekkel és alkatrészekkel.
Party kellékek
Építőjáték
Playmobil- A Playmobil egy német játékcsalád figurákkal és egyéb kiegészítőkkel (épületek, járművek, állatok, stb.)
Divat, ékszer, smink
Könyv, kifestő
Játékfegyver, kard
Strandjáték, medence
Társasjáték, kártya
Jelmez, kiegészítők
Elektronikus játék
Puzzle, kirakó
Autó, jármű
A gyerekek szeretete által hajtott célunk az, hogy minél több gyermeknek és szülőnek örömet okozva segítsünk megtalálni azokat a játékokat, melyek életre szóló élményeket okozva szőnek kapcsolatot velük. Nálunk a sikert az őszinte gyermekmosolyban mérik.
Ajándék
Fajáték
Szabadtéri játék - Szülőként tudjuk, hogy a szabadban töltött idő milyen értékes a gyerekek számára. Mostanában azonban egyre nehezebb felvenni a versenyt a szobában tévézéssel vagy telefonozással, ezért érdemes alaposan körülnézni a kültéri játékok kínálatában.Telefon: (1) 206 0805

A játékbolt az üzletközpont épületében található. A Campona Bevásárló- és Szórakoztatóközpont autóval megközelíthető a Nagytétényi útról, a 6-os főútról és az M0-ás, M6-os irányából. Több, mint 2000 férőhelyes ingyenes parkolási lehetőség várja a látogatókat. A Campona bevásárlóközpontot számos busz vonal és a vonat is érinti, a Bikás park felől 213-as, 214-es, 114-es járatok, illetve a Keleti pályaudvar vonalától a 133E jelzésű autóbuszok. Ezek mellett a 150-es, 138-as, 33-as autóbuszok is megállnak a bevásárlóközpontot előtt.

BKV megállók

Budapest 22 kerületében a fenti játékbolt (REGIO Játék Campona) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 33, 114, 133E, 138, 150B, 150, 213, 214
Térkép

A játékbolt helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem