REGIO Játék M3 Városkapu

Cím: 1152 Budapest Városkapu utca 7.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Diavetítő, diafilm
Baba, babakocsi
Könyv, kifestő
Szerepjáték
Gyerekruha, cipő
LEGO - A LEGO egy világszerte ismert építőjáték védjegyzett neve. Különlegessége, hogy az alkatrészekből szinte bármit meg lehet építeni, és egyazon rendszer elemeit képzik: minden egyes sorozat, újonnan megjelenő készlet – mérettől, formától, színtől és funkciótól függetlenül – kompatibilis a már megjelent készletekkel és alkatrészekkel.
Társasjáték, kártya
Vásárlási utalvány
Fajáték
A gyerekek szeretete által hajtott célunk az, hogy minél több gyermeknek és szülőnek örömet okozva segítsünk megtalálni azokat a játékokat, melyek életre szóló élményeket okozva szőnek kapcsolatot velük. Nálunk a sikert az őszinte gyermekmosolyban mérik.
Jelmez, kiegészítők
Szabadtéri játék
Zenélő játék, hangszer
Építőjáték
Playmobil- A Playmobil egy német játékcsalád figurákkal és egyéb kiegészítőkkel (épületek, járművek, állatok, stb.)
Plüss
Sportszer, labda
Elem
Kreatív, fejlesztő
Puzzle, kirakó
Autó, jármű
Elektronikus játék
Strandjáték, medence
Hisszük, hogy a játék a tanulás, a szocializálódás, a személyiség kibontakozásának és alakításának fontos eszköze, amely végigkíséri az embereket egy életen át.
Party kellékek
Játékfigura - Egy igazán izgalmas szerepjáték nélkülözhetetlen elemei a játékfigurák! Legyen ez a kedvenc karakterről készült akciófigura vagy egy hétköznapi szereplő, esetleg állatok vagy különleges lények, a gyerekek imádják őket.Kapcsolat, további információk: http://www.regiojatek.hu


Budapest 15. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti játékbolt utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 15. kerületi parkolók, parkolóházak között.

Térkép

A játékbolt helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem