REGIO Játék Avas

Cím: 3508 Miskolc Mésztelep u. 1/a.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Autó, jármű
Puzzle, kirakó
Hisszük, hogy a játék a tanulás, a szocializálódás, a személyiség kibontakozásának és alakításának fontos eszköze, amely végigkíséri az embereket egy életen át.
Könyv, kifestő
Társasjáték, kártya
Építőjáték
Szabadtéri játék - Szülőként tudjuk, hogy a szabadban töltött idő milyen értékes a gyerekek számára. Mostanában azonban egyre nehezebb felvenni a versenyt a szobában tévézéssel vagy telefonozással, ezért érdemes alaposan körülnézni a kültéri játékok kínálatában.
Elem
LEGO - A LEGO egy világszerte ismert építőjáték védjegyzett neve. Különlegessége, hogy az alkatrészekből szinte bármit meg lehet építeni, és egyazon rendszer elemeit képzik: minden egyes sorozat, újonnan megjelenő készlet – mérettől, formától, színtől és funkciótól függetlenül – kompatibilis a már megjelent készletekkel és alkatrészekkel.
Divat, ékszer, smink
A gyerekek szeretete által hajtott célunk az, hogy minél több gyermeknek és szülőnek örömet okozva segítsünk megtalálni azokat a játékokat, melyek életre szóló élményeket okozva szőnek kapcsolatot velük. Nálunk a sikert az őszinte gyermekmosolyban mérik.
Kreatív, fejlesztő
Diavetítő, diafilm
Jelmez, kiegészítők
Playmobil- A Playmobil egy német játékcsalád figurákkal és egyéb kiegészítőkkel (épületek, járművek, állatok, stb.)
Sportszer, labda
Fajáték
Party kellékek
Bébijáték, kellék
Iskolaszer
Zenélő játék, hangszer
Strandjáték, medence
Vásárlási utalvány
Játékfigura - Egy igazán izgalmas szerepjáték nélkülözhetetlen elemei a játékfigurák! Legyen ez a kedvenc karakterről készült akciófigura vagy egy hétköznapi szereplő, esetleg állatok vagy különleges lények, a gyerekek imádják őket.
Ajándék
Szerepjáték - A gyerekkor fontos része a móka, a kacagás, a játék és a képzelőerő megélése. Ennek egy szuper módja a szerepjátékok, hiszen eközben nemcsak jól szórakoznak a gyerekek, hanem számos készségüket is fejlesztik.



Kapcsolat, további információk: http://www.regiojatek.hu

Térkép

A játékbolt helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem