REGIO Játék Balaton Plaza

Cím: 8200 Veszprém Budapest út 20-28  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Baba, babakocsi
Sportszer, labda
Jelmez, kiegészítők
Playmobil- A Playmobil egy német játékcsalád figurákkal és egyéb kiegészítőkkel (épületek, járművek, állatok, stb.)
Plüss - Az egyik oka, amiért annyira élvezik a gyerekek a plüss maci, a plüss majom, a plüss nyuszi vagy más plüss állatok, mesefigurák társaságát, hogy ezek a lények a puszta jelenlétükkel biztonságérzetet adnak a kicsiknek. Nagyon gyakran ezek a bújós játékok segítik az elalvást vagy egyszerűen csak biztosítják a jó éjszakai alvást. A gyerekek szeretnek hozzájuk bújni, megölelni őket és ezáltal barátként, védelmezőként kezelik őket minden rossz ellen. Emellett pedig, szeretik őket nézni és jól érzik magukat körülöttük.
Szabadtéri játék - Szülőként tudjuk, hogy a szabadban töltött idő milyen értékes a gyerekek számára. Mostanában azonban egyre nehezebb felvenni a versenyt a szobában tévézéssel vagy telefonozással, ezért érdemes alaposan körülnézni a kültéri játékok kínálatában.
A gyerekek szeretete által hajtott célunk az, hogy minél több gyermeknek és szülőnek örömet okozva segítsünk megtalálni azokat a játékokat, melyek életre szóló élményeket okozva szőnek kapcsolatot velük. Nálunk a sikert az őszinte gyermekmosolyban mérik.
Ajándék
Játékfigura - Egy igazán izgalmas szerepjáték nélkülözhetetlen elemei a játékfigurák! Legyen ez a kedvenc karakterről készült akciófigura vagy egy hétköznapi szereplő, esetleg állatok vagy különleges lények, a gyerekek imádják őket.
Könyv, kifestő
Gyerekruha, cipő
Kreatív, fejlesztő
Puzzle, kirakó
Bébijáték, kellék
Diavetítő, diafilm
Autó, jármű
LEGO - A LEGO egy világszerte ismert építőjáték védjegyzett neve. Különlegessége, hogy az alkatrészekből szinte bármit meg lehet építeni, és egyazon rendszer elemeit képzik: minden egyes sorozat, újonnan megjelenő készlet – mérettől, formától, színtől és funkciótól függetlenül – kompatibilis a már megjelent készletekkel és alkatrészekkel.
Elem
Vásárlási utalvány
Játékfegyver, kard
Építőjáték
Társasjáték, kártya
Iskolaszer
Fajáték
Zenélő játék, hangszer
Szerepjáték - A gyerekkor fontos része a móka, a kacagás, a játék és a képzelőerő megélése. Ennek egy szuper módja a szerepjátékok, hiszen eközben nemcsak jól szórakoznak a gyerekek, hanem számos készségüket is fejlesztik.



Kapcsolat, további információk: http://www.regiojatek.hu

Térkép

A játékbolt helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem