Galaxy Játékbolt - Westend City Center

Cím: 1062 Budapest, Váci út 1-3.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Lányoknak
Fiúknak
Akciós játékok
Bébi játékok
Film és játék figurák
Mindenkinek
Import JátékokBudapest legforgalmasabb és talán legnagyobb bevásárlóközpontjában, a Westend City Center aluljáró szintjén 160 négyzetméteren vár mindenkit a belváros szívében. Hatalmas LEGO fal, óriási választék, tökéletes választás játékot keresőknek. Telefon: 06 70 632 1890

A játékbolt az üzletközpont épületében található. A Westend központi elhelyezkedésének köszönhetően könnyen megközelíthető autóval, tömegközlekedéssel és gyalog is. Megáll a közelében a 3-as metró, a 4-es és a 6-os villamosok, több busz, illetve a Nyugati Pályaudvar közelsége miatt vonatok is. A WestEnd City Center autóval érkező látogatói az 1500 férőhelyes, több szintes parkolóházban parkolhatnak. A parkolókártyát a behajtó sorompóknál lévő automatából kapják az autósok. Fizetni kizárólag a fizető automatáknál lehetséges. A fizető-automaták a bevásárlóközpont parkolók felé vezető kijáratainál találhatók.

BKV megállók

Budapest 6 kerületében a fenti játékbolt (Galaxy Játékbolt - Westend City Center ) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • trolibusz: 73, 76, N7679
  • busz: 15
Térkép

A játékbolt helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
Munkaszüneti napok 2024-ben
Kapcsolat Adatvédelem