Liliput Játékország Shopmark (Europark)

Cím: 1191 Budapest, Üllői út 201.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
MESEHŐSÖK
FIÚKNAK
JÁTÉKOK
LÁNYOKNAK
MANÓ AJÁNLÓ
AKCIÓK
LEGO - A LEGO egy világszerte ismert építőjáték védjegyzett neve. Különlegessége, hogy az alkatrészekből szinte bármit meg lehet építeni, és egyazon rendszer elemeit képzik: minden egyes sorozat, újonnan megjelenő készlet – mérettől, formától, színtől és funkciótól függetlenül – kompatibilis a már megjelent készletekkel és alkatrészekkel.
MÁRKÁKLátogasson el Liliput Játékországba, ahol ajándék ötletekkel, népszerű márkákkal, folyamatosan bővülő termékválasztékkal és színvonalas kiszolgálással Önt és kedves családját. Törzsvásárlói programunkhoz és a Liliput szülinapi klubhoz már az első alkalommal csatlakozhat, hűségkártyájára gyűjtött pontjait pedig bármikor kedvezményre válthatja. Üzletünkben személyesen is átveheti online áruházunkban leadott megrendelését. Szolgáltatások: JÁTÉKOK AKCIÓK MESEHŐSÖK MÁRKÁK LEGO@@A LEGO egy világszerte ismert építőjáték védjegyzett neve. Különlegessége, hogy az alkatrészekből szinte bármit meg lehet építeni, és egyazon rendszer elemeit képzik: minden egyes sorozat, újonnan megjelenő készlet – mérettől, formától, színtől és funkciótól függetlenül – kompatibilis a már megjelent készletekkel és alkatrészekkel. LÁNYOKNAK FIÚKNAK További információk: http://www.liliputjatek.hu

A játékbolt az üzletközpont épületében található. A Shopmark bevásárlóközpontban van parkolási lehetőség is. Rövidebb, a bevásárlóközpont meglátogatásához szükséges időre a parkolás ingyenes, a hosszabb parkolásért fizetni kell.

BKV megállók

Budapest 19 kerületében a fenti játékbolt (Liliput Játékország Shopmark (Europark)) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 42, 50
  • busz: 42, 50A, 50, 84E, 89E, 94E, 99, 142E, 194B, 194, 294E
Térkép

A játékbolt helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem