Liliput Játékország Shopmark (Europark)

Cím: 1191 Budapest, Üllői út 201.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
JÁTÉKOK
AKCIÓK
MESEHŐSÖK
MÁRKÁK
LEGO - A LEGO egy világszerte ismert építőjáték védjegyzett neve. Különlegessége, hogy az alkatrészekből szinte bármit meg lehet építeni, és egyazon rendszer elemeit képzik: minden egyes sorozat, újonnan megjelenő készlet – mérettől, formától, színtől és funkciótól függetlenül – kompatibilis a már megjelent készletekkel és alkatrészekkel.
LÁNYOKNAK
FIÚKNAK
MANÓ AJÁNLÓ


Látogasson el Liliput Játékországba, ahol ajándék ötletekkel, népszerű márkákkal, folyamatosan bővülő termékválasztékkal és színvonalas kiszolgálással Önt és kedves családját. Törzsvásárlói programunkhoz és a Liliput szülinapi klubhoz már az első alkalommal csatlakozhat, hűségkártyájára gyűjtött pontjait pedig bármikor kedvezményre válthatja. Üzletünkben személyesen is átveheti online áruházunkban leadott megrendelését. Szolgáltatások: JÁTÉKOK AKCIÓK MESEHŐSÖK MÁRKÁK LEGO@@A LEGO egy világszerte ismert építőjáték védjegyzett neve. Különlegessége, hogy az alkatrészekből szinte bármit meg lehet építeni, és egyazon rendszer elemeit képzik: minden egyes sorozat, újonnan megjelenő készlet – mérettől, formától, színtől és funkciótól függetlenül – kompatibilis a már megjelent készletekkel és alkatrészekkel. LÁNYOKNAK FIÚKNAK

Parkolási lehetőségvan
Telefon06 (70) 325 3319
Honlapwww.liliputjatek.hu

A játékbolt az üzletközpont épületében található. A Shopmark bevásárlóközpontban van parkolási lehetőség is. A hosszabb parkolásért fizetni kell.

Utcanézet

Az utcanézeten az úton megjelenő nyilakra kattintva mozoghat. A nézőpontot a képet húzva forgathatja. Ha az utcanézet nem jelenik meg, akkor erről a helyről nem áll rendelkezésre utcai fotó. a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges.

BKV megállók

Budapest 19 kerületében a fenti játékbolt (Liliput Játékország Shopmark (Europark) ) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 42, 50
  • busz: 42, 84E, 89E, 94E, 99, 142E, 194B, 194, 294E
Térkép

A játékbolt helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Budapesti szabadidős programok, események listája ma, a hétvégén és más napokon




Kapcsolat Adatvédelem