Játékvár Eleven Center

Cím: 1118 Budapest, Rétköz u. 7.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Társasjáték, kártya
Ajándék
Sportszer, labda
LEGO - A LEGO egy világszerte ismert építőjáték védjegyzett neve. Különlegessége, hogy az alkatrészekből szinte bármit meg lehet építeni, és egyazon rendszer elemeit képzik: minden egyes sorozat, újonnan megjelenő készlet – mérettől, formától, színtől és funkciótól függetlenül – kompatibilis a már megjelent készletekkel és alkatrészekkel.
Bébijáték, kellék
Kreatív, fejlesztő
Elektronikus játék
Fajáték
Gyerekruha, cipő
Party kellékek
Diavetítő, diafilm
Vásárlási utalvány
Baba, babakocsi
Plüss - Az egyik oka, amiért annyira élvezik a gyerekek a plüss maci, a plüss majom, a plüss nyuszi vagy más plüss állatok, mesefigurák társaságát, hogy ezek a lények a puszta jelenlétükkel biztonságérzetet adnak a kicsiknek. Nagyon gyakran ezek a bújós játékok segítik az elalvást vagy egyszerűen csak biztosítják a jó éjszakai alvást. A gyerekek szeretnek hozzájuk bújni, megölelni őket és ezáltal barátként, védelmezőként kezelik őket minden rossz ellen. Emellett pedig, szeretik őket nézni és jól érzik magukat körülöttük.
POS
Játékfigura - Egy igazán izgalmas szerepjáték nélkülözhetetlen elemei a játékfigurák! Legyen ez a kedvenc karakterről készült akciófigura vagy egy hétköznapi szereplő, esetleg állatok vagy különleges lények, a gyerekek imádják őket.
Szabadtéri játék
Zenélő játék, hangszer
Strandjáték, medence
Divat, ékszer, smink
Puzzle, kirakó
Építőjáték
Könyv, kifestő
Iskolaszer
Szerepjáték - A gyerekkor fontos része a móka, a kacagás, a játék és a képzelőerő megélése. Ennek egy szuper módja a szerepjátékok, hiszen eközben nemcsak jól szórakoznak a gyerekek, hanem számos készségüket is fejlesztik.
Playmobil- A Playmobil egy német játékcsalád figurákkal és egyéb kiegészítőkkel (épületek, járművek, állatok, stb.)
Elem

Üzleteinkben mindenki megtalálja az igényeinek és pénztárcájának legjobban megfelelő játékot. Folyamatos akciókkal és törzsvásárlói kedvezményekkel várjuk minden kedves vásárlónkat. Kapcsolat, további információk: http://jatekvar.hu

BKV megállók

Budapest 11 kerületében a fenti játékbolt (Játékvár Eleven Center) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 8E, 108E, 139, 153, 154
Térkép

A játékbolt helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem