REGIO Játék Allee

Cím: 1117 Budapest Október Huszonharmadika utca 8.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
LEGO - A LEGO egy világszerte ismert építőjáték védjegyzett neve. Különlegessége, hogy az alkatrészekből szinte bármit meg lehet építeni, és egyazon rendszer elemeit képzik: minden egyes sorozat, újonnan megjelenő készlet – mérettől, formától, színtől és funkciótól függetlenül – kompatibilis a már megjelent készletekkel és alkatrészekkel.
Playmobil- A Playmobil egy német játékcsalád figurákkal és egyéb kiegészítőkkel (épületek, járművek, állatok, stb.)
Gyerekruha, cipő
Puzzle, kirakó
Jelmez, kiegészítők
Diavetítő, diafilm
Játékfegyver, kard
Iskolaszer
Hisszük, hogy a játék a tanulás, a szocializálódás, a személyiség kibontakozásának és alakításának fontos eszköze, amely végigkíséri az embereket egy életen át.
Kreatív, fejlesztő
Elektronikus játék
Vásárlási utalvány
A gyerekek szeretete által hajtott célunk az, hogy minél több gyermeknek és szülőnek örömet okozva segítsünk megtalálni azokat a játékokat, melyek életre szóló élményeket okozva szőnek kapcsolatot velük. Nálunk a sikert az őszinte gyermekmosolyban mérik.
Elem
Strandjáték, medence
Ajándék
Építőjáték
Zenélő játék, hangszer
Sportszer, labda
Játékfigura - Egy igazán izgalmas szerepjáték nélkülözhetetlen elemei a játékfigurák! Legyen ez a kedvenc karakterről készült akciófigura vagy egy hétköznapi szereplő, esetleg állatok vagy különleges lények, a gyerekek imádják őket.
Autó, jármű
Társasjáték, kártya
Divat, ékszer, smink
Baba, babakocsi
Fajáték
Plüss - Az egyik oka, amiért annyira élvezik a gyerekek a plüss maci, a plüss majom, a plüss nyuszi vagy más plüss állatok, mesefigurák társaságát, hogy ezek a lények a puszta jelenlétükkel biztonságérzetet adnak a kicsiknek. Nagyon gyakran ezek a bújós játékok segítik az elalvást vagy egyszerűen csak biztosítják a jó éjszakai alvást. A gyerekek szeretnek hozzájuk bújni, megölelni őket és ezáltal barátként, védelmezőként kezelik őket minden rossz ellen. Emellett pedig, szeretik őket nézni és jól érzik magukat körülöttük.

Kapcsolat, további információk: http://www.regiojatek.hu

A játékbolt az üzletközpont épületében található. Az Alle bevásárlóközpont parkolójában bizonyos összegű vásárlás felett ingyenesen lehet parkolni, részleteket a helyszíni kiírásokból lehet megtudni. Az ingyenes parkoláshoz szükséges a vásárlást igazoló blokk is, azzal lehet az információs pultnál vagy a parkolóirodában érvényesíteni. A bevásárlóközpont tömegközlekedéssel is megközelíthető villamossal, busszal vagy az M4-es metróval. Az Allee területén ingyenes WIFI is rendelkezésre áll az internetezéshez.

BKV megállók

Budapest 11 kerületében a fenti játékbolt (REGIO Játék Allee) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M4 (zöld metró)
  • villamos: 4, 17, 41, 47, 48, 56, 61B
  • busz: 33, 33A, 53, 58, 133E, 150B, 150, 153, 154, 212A, 212B, 212
Térkép

A játékbolt helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem