Kaland-Vár Játszóház

Cím: Békéscsaba, Erkel utca 2.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Természetesen gondoltunk a szülőkre, kísérőkre is, hogy ők is jól érezzék magukat, amíg várják gyermeküket. A földszinti büfében elfogyaszthatnak egy kávét, forró csokit, sütit, szendvicset, üdítőt stb. vagy akár tévézhetnek.
Két születésnapi teremben lehet partikat tartani, termenként maximum 16 fő (plusz szülők) részvételével.
Az emeleten trambulin, ugrálóvár, csúszda, építőjátékok, jéghoki, csocsó stb várja a játszani vágyókat.
Terveink között szerepel, hogy minél több rendezvényt szervezzünk, szórakozási lehetőséget nyújtsunk a hozzánk látogatóknak.
Játszóházunk nyitásakor a célunk az volt, hogy minőségi, egyedi, tágas, és mégis otthonos játszóteret hozzunk létre a gyermekek számára. Különleges kézi falfestésekkel tartkítottuk a falakat, mely szemet gyönyörködtető. Játszóházunk légkondícionált, így a nagy melegben is kellemes hőmérsékletet tudunk bizosítani.
Jelenleg 625 négyzetméteren, 2 szinten minden korosztály megtalálhatja a vidám elfoglaltságát. A földszinten található a piciknek a babasarok, mellette készült egy fülke, ahol diszkréten megetethetik az anyukák kisbabájukat.
A nagyobbacskák felmérhetik ügyességüket, és erejüket a játszófalon, ahol akár versenyezhetnek is egymással. Ugrálóvár, gyerek kuckók, kismotorok, és számtalan játék színesíti még a palettát.

Kapcsolat, további információk: https://www.kalandvarjatszohaz.hu/contact

Térkép

A játszóház, gyerekmegőrző helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem