Játszóházak, gyerekmegőrzők - Budapesten - 8. kerületiek listája

Kacifánt Játszóház és Baba-Mama Klub

Cím: 1088 Budapest, Bródy S. u. 2  térképen / útvonal ide

A Kacifánt Játszóház, egy belvárosi találkozóhely a kisgyermekes családoknak. Játszóházunkban minőségi fejlesztőjátékokkal várjuk a gyerekeket, szüleiket pedig kávéval, sütivel, wifivel, hogy a kikapcsolódás tökéletes legyen. Rengeteg foglalkozás közül válogathatnak nálunk kisbabás anyukák, és ovisok egyaránt. Játszóházunkban vállalunk gyermekmegőrzést, és szülinapok szervezését is. Honlap: http://www.kacifantjatszohaz.hu


Budapest 8. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti játszóház, gyerekmegőrző utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a játszóház, gyerekmegőrző környékén van-e lehetőség parkolásra (8. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.


Budapest 8. kerületében a fenti játszóház, gyerekmegőrző (Kacifánt Játszóház és Baba-Mama Klub) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
  • villamos: 47B, 47, 48, 49
  • busz: 5, 7, 8B, 8E, 9, 15, 108E, 110, 112, 115, 133E, 178

A hármas metrónak van megállója a játszóház, gyerekmegőrző közelében, de vegye figyelembe, hogy az M3-as metró déli szakaszának felújítása miatt a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között pótlóbuszok közlekednek. Március 9. hétfőtől a metró az Arany János utca és a Ferenciek tere megállón megállás nélkül áthalad. Július 13-tól lezárják a Corvin-negyed és a Semmelweis Klinikák metróállomásokat is felújítás miatt, és ezeken az állomásokon is megállás nélkül haladnak át a szerelvények. A déli szakasz felújítása várhatóan 2020-ban fejeződik be. Hétvégéken Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között a metró helyett továbbra is pótlóbuszok közlekednek.


A játszóház, gyerekmegőrző helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem