Kidspirit Szülő Gyermek Fejlesztő Központ

Cím: 1016 Budapest, Mészáros utca 18.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Bejárat a Róka utca felől Szép környezetben, kiváló szakemberek, óvoda-, báb-, drámapedagógusok, mozgásterapeuták, pszichológusok játékra hívják a gyerekeket, együttgondolkodásra szüleiket. Lesznek feladatok, amelyek a gyerekeket sikerélményhez juttatják, növelik önbizalmukat, segíti eligazodásukat saját világukban. A felnőtteket megerősíti, hogy kíváló szülők, vagy felismeréséhez vezetnek, ösztönözve a változásra. Egy biztos: személyes fejlődésükért csak önmaguk a felelősek, ahogy gyerekeik egészséges szemléletformálás, nevelése is a kezükben van. Csak maguktól várhatjuk a változást, amelyekhez mi eszközt adunk, egy jóízű játék, vagy beszélgetés keretében. A foglalkozásaink mellett a játszóházba is várjuk a gyermekeket, ahol a társasjátékok és egyéb szellemi játékok kapnak főszerepet!


Budapest 1. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti játszóház, gyerekmegőrző utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a játszóház, gyerekmegőrző környékén van-e lehetőség parkolásra (1. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 1 kerületében a fenti játszóház, gyerekmegőrző (Kidspirit Szülő Gyermek Fejlesztő Központ) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 105, 178
Térkép

A játszóház, gyerekmegőrző helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem