Shakti Jóga Stúdió

Cím: 1093 Budapest, IX. Bakáts utca 5.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Kundalíni jóga, tibeti hangtál és gong meditáció, egyéni, csoportos foglalkozások, kismama jóga és masszázs, szülésfelkészítés, szaktanácsadás, baba-mama jóga, gyerekjóga. A Yogi Bhajan által tanított Kundalíni jóga az egyik legösszetettebb jógafajta, mely megtanítja neked a lazítás, az öngyógyítás és a felemelkedés művészetét. Erőteljes légzőgyakorlatokat (pránajámákat) kombinál dinamikus testhelyzetekkel (ászanákkal), testizomzárakkal (bandhákkal), szakrális kéz- és ujjtartásokkal (mudrákkal), majd a gyakorlást mantrazengetéssel és meditációval zárja. Gyakorlatai közvetlenül az idegrendszerre és a belsőelválasztású mirigyekre hatnak, ezért erőteljesen tisztító, méregtelenítő és egyben frissítő, energetizáló hatásúak. Optimális egészségben tartja a testet, stimulálja az elmét, növeli ellenállását a stresszre, nyugalmat, önbizalmat ad. Elősegíti belső energiánk felszabadítását, pozitív és konstruktív irányzottságát. A jóga segít, hogy rátaláljunk arra a testünkben megbúvó teremtő életerőre és kreatív energiára, ami öngyógyító erejével oldja a tudatalattinkban rejlő fájdalmainkat, félelmeinket, szorongásainkat. Bár a kundalíni jóga egy intenzív, erőteljes jóga, gyakorlatai túlmutatnak a fizikai test átmozgatásán. Testi, lelki és mentális szinten kihívásokat tartalmaz, mégsem igényel előzetes jógatapasztalatot. Kapcsolat, további információk: http://shaktijoga.hu


Budapest 9. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti jóga stúdió utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a jóga stúdió környékén van-e lehetőség parkolásra (9. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 9 kerületében a fenti jóga stúdió (Shakti Jóga Stúdió) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 2, 4, 6, 24G, 51, 51A
  • busz: 15, 115
  • trolibusz: 83
Térkép

A jóga stúdió helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem