Antaranga Jógaközpont

Cím: Budapest 1163 Sasvár utca 91.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Az Antaranga Jógaközpontot a 16. kerületben, Sashalmon nyitottuk meg, ezzel egy régi álmunk vált valóra. Mivel a jógaterem családunk összefogásából született, a jógaórák alkalmával szeretnénk a családok minden tagjára figyelni, így lehetőség van kisbabás és nagybabás órákon való részvételre, amelyeket Kati tartja, de előzetes egyeztetéssel a nagyobb gyerekek is elkísérhetik szüleiket. A terem süllyesztett jóga kötélfalat kapott, ami az Iyengar metódust követő órákat szolgálja, melyek az eszközök használatán alapulnak. A kötél, tégla, blokk, heveder abban nyújtanak segítséget, hogy az ászanákat mindenki, a saját képességeihez képest úgy tudja elvégezni, hogy azok kifejtsék jótékony hatásaikat mind a testre, mind a lélekre. Ezen órákat Laci vezeti, aki hűen képviseli az Iyengar metódust Magyarországon. Kapcsolat, további információk: http://antarangajoga.hu


Budapest 16. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti jóga stúdió utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 16. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 16 kerületében a fenti jóga stúdió (Antaranga Jógaközpont) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 44, 244
Térkép

A jóga stúdió helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem